Необходими продукти:
✔ Крем за торта 2 пакета/ягода,какао/🍓🍫
✔ По 200 милилитра прясно мляко на пакет
/По указание на опаковката/
+ 100 милилитра прясно мляко, 1 супена лъжица захар,1 пакет "Nova Brasilia"3 в 1/ За потапяне на бисквитите/
Ганаш:
Шоколад 100 грама
✔ Прясно мляко 200 милилитра. Нямах сметана!!!
✔ Краве масло 50 грама
За декорация:
Смлени орехи, бадеми, шоколадови топчета
В ринг с диаметър 22 сантиметра се редят бисквитите. Първо се потапят в подсладено то прясно мляко/ Което предварително съм затоплила заедно със захарта. И добавих "Nova Brasilia" 3 в 1 за аромат☕ Мажа с ягодовия крем.
Който приготвих по указание на опаковката. Разбих 200 милилитра
студено прясно мляко с един пакет крем ягода- около 5 минути. Слепвам с
втора бисквита, като редувам бяло, кафяво.
Нареждам вътре в ринга плътно
изправени/
Както съм показала на снимката, по долу/ Намазвам отгоре с останалия крем. Слагам в хладилник да се
стегне за около 1 час. През това време разбивам втория крем/шоколад/ по
същия начин.
Махам ринга на вече стегналата се торта и мажа обилно с крем
от горе и отстрани. За шоколадовия ганаш затоплих прясното мляко/ Нямах
сметана! Полях върху шоколада. Добавих кравето масло и разбърках с дървена
лъжица, докато се получи копринен и лъскав ганаш.
Полях върху тортата и
загладих. Украсих със смлени орехи, бадеми и шоколадови топчета. Отново
върнах в хладилник да се стегне за една нощ.
Прекрасна торта,Биги!
ОтговорИзтриванеМного благодаря,Танче!
ОтговорИзтриване