сряда, 10 октомври 2018 г.

"ДРУСАН КЕБАП"



В това забързано ежедневие пак нещо на бързо!
Простовато ,но вкусно😋
"ДРУСАН КЕБАП💕
Има най различни рецепти за "Друсан кебап"
С домат,без домат.
Аз приготвям по този начин-
Продукти:
Свинско месо 700 грама
Лук 2 глави голям/4 малки/
Олио около 100 милилитра
Черен пипер 1 кафена лъжица
Червен пипер 1 чаена лъжица
/+щипка чили -ДИСКРЕТНО!
Люто не ядем!
Сол 1 чаена лъжица непълна
Магданоз по желание
/У нас само аз ям!
Месото се нарязва на късчета. Слагам в дълбока тенджера да се позапържи и от двете страни. Като е почти готово добавям сол и лук нарязан на полумесеци. Затварям с капак и започвам да "друсам" така че да могат продуктите да се смесят добре.
Когато лукът поомекне добавям черен, червен пипер и "дискретното ' чили😉 Подрусвам още малко. Сервирам с магданоз за МЕН.
Добър апетит!


Няма коментари:

Публикуване на коментар