НЕОБХОДИМО ВИ Е САМО:
☑ Сух хляб
Още:
☑ Пергаментова хартия
Като се препекат и от двете страни до златисто, са готови. Оставете да изстинат. След, като изстинат напълно ги смелете в кухненския робот. А, ако нямате такъв може да ги сложите в найлонов плик и с помощта на точилка или стъклена бутилка да ги натрошите!
Може да ги смелите по на едро или по наситно. Според вкусът ви може и да добавите подправки по ваш вкус: сол, червен пипер, къри, куркума и други. Съхранете в добре затворен стъклен буркан!
Подобна рецепта, като тази: "КРУТОНИ ИЛИ КУБЕТИ" https://otkuhnqtanabigi.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html
Няма коментари:
Публикуване на коментар